Не съм сигурен, но може и да има опция да се изключи по някакъв начин. Някой запознат ако чете- може да се обади.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Йок, да си намали силата на говорителчето ако много го дразни.
На Либра пък едни камбани бият
Comment
-
Колеги нещо по специфично има ли при смяната на тампоните на горните и долните носачи.Като например,кога да затягам тампоните в работо положение или в не работно.И кои от тампоните за долния носач са със строго определено място т.е. има значение дали ще се монтират на ляв или десен носач, че като ги гледам май само тези за вилицата са без значение.Last edited by juliano155; d.m.y г., 22:48.Alfa's do't drop oil...they mark their territory
Comment
-
Колеги кажете от къде да си поръчам морска грес,че цяла сутрин търся в Дупница и не мога да намеря.Да не говорим,че ме гледат като полезно изкопаемо като попитам за тази грес.Моля дайте ми инфо за спецификация или нещо подобно поне да зная какво да поръчам.Питаха ме дали става някаква бяла грес в спрей но не бях убеден дали ми върши работа и ня я купих.Alfa's do't drop oil...they mark their territory
Comment
-
Ти у Варна не знаят кво е морска грес искаш в Дупница да знаят.Виж тук - http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=73883 и тук - http://yacco-bulgaria.com/homologation10.htmlПо-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Колеги, попаднах на някакъв италиански сайт, в който имаше АР 156 FL 1.9 JTD 16V 150 коня, мислех че са всичките 140hp, има ли някаква разлика в двигателите или просто са добавени софтуерно тези 10 коня разлика..Alfa Romeo GT 1.9 JTD 16V
DUCATI Monster
Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V-EX
Comment
-
-
-
Питанка
Колеги здравейте, искам да ви попитам за нещо за което се рових в книжките на моята Alfa, в нета и тук във форума, но отговор така и не намерих, та на въпроса-
Имам червена лампичка до скоростния лост, която свети постоянно и не знам за какво служи.
Ако някой знае, моля споделете.
Моделът е Alfa 156 SW 2000 година 1,9 JTD.
Много ви благодаря предварително.
Comment
Comment